hujan dari langit yang tak berawan *


ada apa gerangan ?
pujian tak berkumandang

ditegur malah nglantur
caci maki jadi ekspresi

bumi mrungsungi
lewat pandemi

akeh sing wedi
apa malah ora peduli

iki siklus
yen wis wayah e
ya mesti rampung

ra sah digagas apa sebab e
ra sah digagas seka ngendi asal e

yen udan ya payungan
yen ra penting ya ning omah wae

jaga awak e tetep sehat

Yogyakarta, 26 April 2020

Retmono Adi

*judul e tiru tiru judul soundtrack e Naruto Rain From The Cloudless Sky